Сертификат

Преку оваа страница, можете едноставно да си го побарате вашиот сертификат, по што системот (автоматски) ќе ви го испрати истиот на вашата е-маил адреса. Системот нуди и многу други опции, како преглед на резултатите, печатење на повеќе сертификати наеднаш (од страна на наставниците), евентуално да направите одредени промени на внесеното име и презиме - доколку е направена таква грешка за време на регистрацијата, итн. Ви благодариме на учеството на натпреварот, и се надеваме на ваше учество и следната година.

Ве молиме, внесете го вашето име и презиме, како и е-маил адресата која ја имате искуцано во системот за време на натпреварот, и притиснете на копчето "Пратете ми го сертификатот".

Доколку имате прашање, или некаков проблем со користење на системот, ве молиме најпрвин да ги прочитате "Често поставуваните прашања" (клик) поврзани со сертификатите и резултатите. Ви благодариме однапред.